Πόρτες ασφαλείας για το σπίτι σας


Πόρτες ασφαλείας

Οι συνεχόμενες διαρρήξεις σπιτιών έχουν οδηγήσει πολλούς στο να αντικαταστήσουν τις παλιές πόρτες της οικίας τους με πόρτες ασφαλείας. Οι πόρτες ασφαλείας είναι υψηλής ποιότητας και θεωρούνται ως ένα απαραίτητο μέτρο πρόληψης διαρρήξεων.

Οι πόρτες ασφαλείας για την κεντρική είσοδο του σπιτιού προσφέρουν εκτός από υψηλή ασφάλεια, και βέλτιστο επίπεδο θερμομόνωσης. Οι πόρτες αυτές ξεχωρίζουν χάρη στη σωρεία πλεονεκτημάτων που τις χαρακτηρίζει. Πλεονεκτήματα όπως η άριστη θερμομόνωση και η ύπαρξη αντιδιαρρηκτικού εξοπλίσου ασφαλείας.

Η θερμομόνωση παίζει καθοριστικό ρόλο στην διατήρηση της θερμοκρασίας μιας σύγχρονης οικίας, για αυτό και ορισμένες πόρτες ασφαλείας διαθέτουν θερμικά διαχωρισμένο θυρόφυλλο με πλήρωση στέρεου αφρού πολυουρεθάνης, στη θερμικά διαχωρισμένη κάσα και κατώφλι, καθώς και στις διπλές μονώσεις και στις τέσσερις πλευρές.

Η θερμομόνωση παίζει καθοριστικό ρόλο


Οι είσοδοι των υπογείων ή των γκαράζ διαθέτουν παλαιάς μορφής πόρτες, οι οποίες μπορούν να παραβιαστούν πολύ εύκολα. Σκεφθείτε πως εφόσον υπάρξει διάρρηξη από την πόρτα του γκαράζ, ο διαρρήκτης θα έχει πρόσβαση σε όλη την οικία.

Φυσικά υπάρχουν και πόρτες ασφαλείας πολλαπλών χρήσεων και θεωρούνται ως σταθερές και οικονομικές εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες.

Πρόκειται για μια κατηγορία πόρτας η οποία είναι δοκιμασμένη εδώ και πολλές δεκαετίες. Είναι σταθερή και ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν, συνεπώς είναι κατάλληλη για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Διατίθεται μονόφυλλη ή δίφυλλη, με ή χωρίς τζάμι.

Το τζάμι στις πόρτες πολλαπλών χρήσεων είναι περιορισμένου πλάτους, ωστόσο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το φως της ημέρας.

0 σχόλια: